USOS EDUCATIUS DE LES EINES WEB 2.0
GRUP DE TREBALL INFANTIL-PRIMÀRIA

dimecres, 13 d’octubre de 2010

ON TROBEM VIDEOS?

A les següents adreces podreu trobar vídeos que podem fer servir en la nostra tasca docent:

A aquestes alçades no cal explicar qué és Youtube. De totes formes apuntar un parell de coses: actualment és propietat de Google, i teniu la possiblitat (igual que a TecherTube) d'obrir un compte i disposar d'un espai per penjar els nostres propis vídeos.

http://es.youtube.com/

Si voleu, us podeu connectar a TeacherTube en el qual trobareu interessants videos relacionats amb la pràctica docent. L'espai està pensat per allotjar videos relacionats amb l'educació.

Per cercar i fer servir qualsevol videos hem de seguir els mateixos criteris de cerca que amb el Youtube. Obviament, el feu servir amb els alumnes els videos tindrem més garantia en la qualitat dels materials penjats.

http://teachertube.com/

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (en endavant CCRTV) han creat aquest Portal educatiu per posar a l’abast de tota la comunitat educativa i de la resta de ciutadans el material de producció audiovisual de Televisió de Catalunya, SA (en endavant TVC), de Catalunya Ràdio (en endavant CR) i del Departament d'Educació que pugui servir de suport a les tasques d’ensenyament, així com a l’aprenentatge de les diverses matèries que integren el currículum escolar dels alumnes.

http://www.edu3.cat/

Altre portal que ofereix vídeos. La idea és la mateixa que la Wikipedia.

http://www.vidipedia.org/

2 comentaris:

  1. Rosa! Moltes gràcies per tota la info, això m'està viciant, en el sentit del plaer que alguns trobem en determinats vicis.

    ResponElimina